Un feroez a fost convocat de naţionala ţării sale la două discipline sportive: handbal şi fotbal. Cum a reuşit performanţa

  • Jakobsen a început 2020 ca jucător de handbal şi încheie anul ca jucător de fotbal
  • A jucat fotbal pentru juniorii lui Havnar Boltfelag, după care a trecut la echipa de handbal a clubului
  • Feroezul este stângaci la fotbal şi dreptaci la handbal
325 afișări
Imaginea articolului Un feroez a fost convocat de naţionala ţării sale la două discipline sportive: handbal şi fotbal. Cum a reuşit performanţa

Sursa foto. Roysni.fo

Dacă te cheamă naţionala, te duci. Chiar dacă trebuie să joci alt sport la interval de doar câteva luni. Aceasta este povestea lui Hilmar Leon Jakobsen, un sportiv care a ajuns să reprezinte Insulele Feroe şi la handbal, şi la fotbal.

Feroezul şi-a dorit dintotdeauna să se facă fotbalist, dar o accidentare la şold l-a făcut să se răzgândească. Doctorii i-au zis să joace mai bine handbal. A devenit atât de bun, încât a ajuns la naţională.

N-a mai apucat să ajungă la Campionatul Mondial de handbal din cauza pauzei impuse de pandemie, aşa că s-a reapucat de fotbal. Acum joacă titular în Nations League şi nici nu se gândeşte să se întoarcă în sală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici