Un fotbalist celbru este căutat de poliţia britanică pentru rasism şi comportament violent

Poliţia britanică a emis un mandat de arestare pe numele lui Fernando Forestieri (28 de ani), atacantul legitimat la Sheffield Wednesdey şi trecut pe la echipe precum Watford, Udinese, Genoa sau Malaga.

952 afișări
Imaginea articolului Un fotbalist celbru este căutat de poliţia britanică pentru rasism şi comportament violent

Un fotbalist celbru este căutat de poliţia britanică pentru rasism şi comportament violent

Acesta nu s-a prezentat la Trbiunalul din Mansfield, absentând nemotivat, astfel că, în cazul în care va fi arestat, nu va putea fi eliberat pe cauţiune. Forestieri a fost reclamat pentru rasism şi comportament violent într-o partidă amicală a lui Sheffield Wednesdey, împotriva celor de la Mansfield Town.

Legitimat la Sheffield Wednesdey din sezonul 2015-2016, atacantul italian născut în Argentina a marcat de 35 de ori în 101 partide, bifând şi 16 pase decisive. Newell's U19, Boca Juniors, Genoa, Siena, Vicenza, Malaga, Udinese, Empoli, Bari, Watford şi Sheffield Wednesdey sunt echipele din CV-ul acestuia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici