Un fotbalist trecut pe la Liverpool se retrage din cauza problemelor cardiace

  • Fostul jucător al lui Liverpool, Lucas Leiva şi-a anunţat retragerea din fotbal din cauza unei afecţiuni cardiace.
  • În vârstă de 36 de ani, mijlocaşul a primit verdictul în timpul unui control de rutină la actualul club, Gremio.
735 afișări
Imaginea articolului Un fotbalist trecut pe la Liverpool se retrage din cauza problemelor cardiace

Sursa foto: Profimedia

Lucas Leiva şi-a anunţat retragerea din fotbal la doar 36 de ani. Fotbalistul brazilian a jucat un deceniu pe Anfield şi a bifat 346 de apariţii pentru „cormorani”.

„Nu pot decât să fiu recunoscător pentru cariera pe care am construit-o. A venit ziua când îmi iau rămas bun de la teren. Închei unde mi-aş dori, nu aşa cum mi-aş dori. Aveam multe speranţe că se poate inversa decizia medicilor, dar nu a fost cazul. Sănătatea mea este pe primul loc", a declarat Leiva.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici