Un jucător al Astrei a fost diagnosticat cu AH1N1, partida cu Oţelul amânată

Partida Oţelul Galaţi - Astra Ploieşti, programată, vineri, în etapa a XV-a a Ligii I, va fi amânată la o dată ulterioară, după ce un jucător de la formaţia ploieşteană, Abel Valdez, a fost diagnosticat cu gripă nouă, informează site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

13 afișări
Imaginea articolului Un jucător al Astrei a fost diagnosticat cu AH1N1, partida cu Oţelul amânată

Un jucător al Astrei a fost diagnosticat cu AH1N1, partida cu Oţelul amânată (Imagine: Mediafax Foto)

"Partida Oţelul Galaţi - Astra Ploieşti, contând pentru cea de-a XV-a etapă a Ligii I la fotbal, programată iniţial vineri, se va amâna, conform documentelor anexate, la o dată pe care forul organizator, LPF, prin Departamentul Competiţii, o va stabili ulterior, în funcţie de evoluţia la unul dintre jucătorii FC Astra Ploiesti", informează LPF.

Antrenorul Astrei, Nicolo Napoli, a apreciat că amânarea nu a "picat" bine pentru echipa sa.

"Echipa este pe val după victoria cu Steaua şi cred că băieţii erau pregătiţi fizic şi aveau ascendentul moral să joace vineri la Galaţi. Ar fi fost bine pentru noi să se joace vineri, însă, regulile sunt reguli şi ne vom supune. Mă bucur că nu au mai apărut şi alte cazuri de gripă în lot. De la confirmarea infectării lui Valdez s-au scurs 5 zile. Colegul său de cameră, Vădrariu, a fost izolat şi el, dar nu este deloc confortabil să te găseşti în această situaţie", a spus Napoli.

Directorul general al Oţelului Galaţi, Marius Stan, a afirmat că, deşi nu îi convine că meciul va fi amânat, se bucură pentru faptul că gălăţenii nu se confruntă cu un caz de gripă nouă: "Nu ne convine acest lucru, pentru că vom fi nevoiţi să jucăm două meciuri la trei zile. Important e să nu avem şi noi un caz de gripă nouă".

Nici antrenorul Dorinel Munteanu nu era mulţumit de amânare. "Nu-mi pică bine această amânare, ne comprimă finalul de tur, dar asta este, nu avem ce face, mergem înainte".

Valdez este al doilea jucător din Liga I diagnosticat cu AH1N1, după Cornel Buta de la Poli Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici