Un jucător de la Minerul Lupeni a suferit o comoţie cerebrală în timpul unui antrenament

Jucătorul echipei Minerul Lupeni, Cătălin Mincu, a suferit o comoţie cerebrală, vineri, în timpul unui antrenament, după ce s-a ciocnit cu un coechipier

58 afișări
Imaginea articolului Un jucător de la Minerul Lupeni a suferit o comoţie cerebrală în timpul unui antrenament

Un jucător de la Minerul Lupeni a suferit o comoţie cerebrală în timpul unui antrenament (Imagine: Mediafax Foto)

Fotbalistul în vârstă de 20 de ani a căzut pentru câteva secunde, după care s-a ridicat şi şi-a reluat antrenamentul. După terminarea şedinţei de pregătire, în vestiar, coechipierii lui Mincu şi-au dat seama că tânărul nu-şi mai amintea nimic din ziua respectivă şi l-au sfătuit să meargă la spital.

"Am realizat că nu mai ţine minte, avea pierdere de memorie, spunea ceva peste câteva minute nu îşi mai amintea nimic", au explicat colegii lui Mincu.

Aflat la Spitalul de Urgenţă Petroşani, fotbalistul a declarat că se simte bine, dar că nu-şi aminteşte nimic din ceea ce i s-a întâmplat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici