Un jucător de rugby italian va rata meciul cu Scoţia din Turneul celor Şase Naţiuni pentru că a fost muşcat de nas de un câine

Rugbistul italian Martin Castrogiovanni (33 de ani) va rata partida cu Scoţia, din Turneul celor Şase Naţiuni, după ce a fost muşcat de nas de câinele unui prieten, el având nevoie de 14 puncte de sutură, informează The Guardian.

82 afișări
Imaginea articolului Un jucător de rugby italian va rata meciul cu Scoţia din Turneul celor Şase Naţiuni pentru că a fost muşcat de nas de un câine

Un jucător de rugby italian va rata meciul cu Scoţia din Turneul celor Şase Naţiuni pentru că a fost muşcat de nas de un câine (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conducerea federaţiei susţine că incidentul a fost unul minor şi l-a convocat în locul lui Castrogiovanni pe Lorenzo Cittadini, potrivit The Guardian.

După disputarea primelor două etape din competiţie, Scoţia şi Italia ocupă ultimele două poziţii din clasament, cu câte două înfrângeri.

Meciul va avea loc, sâmbătă, pe Stadionul Murrayfield, începând cu ora 16.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici