Unai Emery: Am câştigat Liga Europa sezonul trecut, putem să câştigăm şi acum. Ar fi minunat

Tehnicianul formaţiei FC Sevilla, Unai Emery, a declarat, joi seară, că ar fi un lucru minunat pentru fanii echipei andaluze dacă ar reuşi să câştige şi în acest an trofeul Ligii Europa, după victoria de sezonul trecut, informează uefa.com.

69 afișări
Imaginea articolului Unai Emery: Am câştigat Liga Europa sezonul trecut, putem să câştigăm şi acum. Ar fi minunat

Unai Emery (Imagine: Mediafax Foto-AFP)

"Am întâlnit Fiorentina, o echipă foarte bună, dar am jucat foarte bine în ambele manşe. Scorul general de 5-0 este mare, dar spune multe despre cum am jucat. Putem devenit prima echipă din istorie care câştigă această competiţie de patru ori. Liga Europa mi-a dat mult mie şi echipei FC Sevilla. Am câştigat trofeul sezonul trecut, putem să câştigăm şi acum. Ar fi un lucru minunat pentru toţi fanii noştri", a declarat Emery.

Formaţia spaniolă FC Sevilla, deţinătoarea trofeului, s-a calificat în finala Ligii Europa, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa italiană AC Fiorentina, cu portarul Ciprian Tătăruşanu pe banca de rezerve, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei. În tur, în urmă cu o săptămână, FC Sevilla s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, astfel că a câştigat întâlnirea cu scorul general de 5-0. Joi, pentru FC Sevilla au marcat Bacca '22 şi Daniel Carrico '27.

Finala Ligii Europa, FC Sevilla - Dnepr Dnepropetrovsk, va avea loc la 27 mai, la Varşovia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici