Unirea - Liverpool: 16.599 de bilete vândute până miercuri

Unirea Urziceni a anunţat, miercuri dimineaţă, că s-au vândut 16.599 de bilete pentru meciul retur din 16-imile Ligii Europa, în compania echipei engleze FC Liverpool, partidă ce se va disputa pe Stadionul Steaua.

24 afișări
Imaginea articolului Unirea - Liverpool: 16.599 de bilete vândute până miercuri

Unirea - Liverpool: 16.599 de bilete vândute până miercuri (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

Miercuri se vor pune în vânzare, la casele de bilete ale Stadionului Steaua, cele 6.401 bilete rămase pentru partida Unirea Urziceni - FC Liverpool.

Pentru meciul cu Unirea, suporterii echipei FC Liverpool au la dispoziţie 2.000 de bilete.

Casele de bilete ale Stadionului Steaua sunt deschise, miercuri, între orele 10.00-18.00.

Echipa Unirea Urziceni întâlneşte, joi, de la ora 20.00, pe stadionul Steaua, formaţia Liverpool, în manşa secundă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa. În tur, campioana României a fost învinsă cu scorul de 1-0 (0-0).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici