Unirea Urziceni - FC Vaslui, scor 1-2, în Liga I

Echipa Unirea Urziceni a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), de formaţia FC Vaslui, într-un meci contând pentru etapa a X-a a Ligii I, ultimul pentru ialomiţeni înaintea întâlnirii cu Glasgow Rangers din Liga Campionilor.

25 afișări
Imaginea articolului Unirea Urziceni - FC Vaslui, scor 1-2, în Liga I

Dan Petrescu, antrenorul echipei Unirea Urziceni (Imagine: Mediafax Foto)

Pentru echipa campioană a înscris Onofraş '7, în timp ce golurile formaţiei FC Vaslui au fost reuşite de Gerlem '51 şi Wesley '72.

Unirea Urziceni deschide scorul după numai 7 minute de joc, prin Marius Onofraş. Ersin Mehmedovici a prelungit un balon centrat din corner, iar Onofraş a reluat cu capul, fără probleme, în poarta aparată de Cristian Hăisan.

FC Vaslui egalează scorul pe tabela de marcaj, 1-1, în minutul 51. Oaspeţii au plecat pe contraatac, mingea a ajuns la William Gerlem, care a preluat la marginea careului şi a tras puternic, la firul ierbii, portarul Arlauskis neputând interveni.

FC Vaslui a stabilit scorul final, scor 2-1, în minutul 72, printr-un gol reuşit de Wesley Lopez, care a devenit golgheterul formaţiei moldovene, cu patru goluri în campionat. Delgado a centrat de pe partea dreaptă şi Wesley a reluat cu capul în poarta apărată de Arlauskis.

Unirea Urziceni: 1. Arlauskis - 16. E. Nicu, 6. Galamaz, 4. Mehmedovici, 23. Bordeanu - 25. Pădureţu (21. Bălan '65), 8. Paraschiv (30. Semedo '76), 5. Todoran (19. Brandan '2) - 30. Frunză, 11. Onofraş, 15. Dănălache. Antrenor: Dan Petrescu.

FC Vaslui: 81. Hăisan - 15. Buhuş, 16. Zubar, 26. Farkas, 27. Hugo Luz - 30. Raul Costin, 4. Ghencev, 25. Delgado, 10. Gerlem (9. Burdujan '80) - 80. Wesley (8. Zmeu '90+3), 19. Temwanjera (30. N. Jovanovici '89). Antrenor: Marius Lăcătuş.

Cartonaşe galbene: Brandan '45+2 / Raul Costin '88

Arbitri: Mateo Trefoloni (central) - Mauro Tonolini, Andrea Padovan (asistenţi) - Petrescu Radu (rezerva).

Observatori: Romeo Pascu, Mircea Salomir.

Aceasta este prima înfrângere suferită de echipa pregătită de Dan Petrescu pe teren propriu în acest sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici