Universitatea Craiova - Gloria Buzău, scor 1-1

Formaţia Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida susţinută vineri, pe teren propriu, în faţa echipei Gloria Buzău, aflată pe ultimul loc în clasamentul Ligii I, într-un meci contând pentru etapa a XXXI-a.

16 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova - Gloria Buzău, scor 1-1

Universitatea Craiova - Gloria Buzău, scor 1-1

Pentru Universitatea Craiova a marcat Florin Costea '80, în timp ce golul buzoienilor a fost reuşit de Mansour '39.

0-1: Dorel Stoica a trimis un balon spre propria poartă, Bornescu a ieşit pe sub balon la marginea careului de 16 metri şi Mansour a reluat mingea, cu capul, din săritură, şi a înscris în poarta goală, peste portarul Universităţii.

1-1: Woobay a centrat cu exteriorul la colţul lung, Zimmermann a ezitat şi Florin Costea, nemarcat, a reluat cu capul sub transversală, de la aproximativ 6 metri.

Universitatea Craiova: 23. Bornescu - 2. Bărboianu, 6. D. Stoica, 8. Şoavă, 27. Rose - 30. Prepeliţă, 3. R. Barbu (33. Njock '71), 28. Gângioveanu (9. M. Costea '46) - 77. Wobay, 20. Dina (17. Baird '46), 10. Fl. Costea. Antrenor: Nicolo Napoli.

Gloria Buzău: 83. Zimmermann - 16. Cojocnean, 4. Da Silva, 27. Raţiu, 23. Mera, 3. Sandu (29. Bonfim '50) - 17. Ad. Popa (34. Ademar '70), 30. Poparadu, 14. D. Sanchez (20. Cl. Ionescu '46), 7. Chiţu - 11. Mansour. Antrenor: Constantin Cârstea.

Cartonaşe galbene: Şoavă '56, Bird '72, Bărboianu '87 / Diogo '53, Ademar '73, Zimmermann '90+2.

Arbitri: Marian Balaci (central) - Ionel Popa, Radu Ghinguleac (asistenţi) - Sorin Tarcea (rezervă).

Observatori: Ioan Igna, Alexandru Boc.

În minutul 25, arbitrul Marian Balaci a întrerupt partida pentru a oferi celor două echipe o pauză de hidratare.

În minutul 57, Claudiu Ionescu a executat o lovitură liberă de pe partea dreaptă, Mansour a deviat balonul şi Mera a intervenit pe traiectoria balonului, dar golul a fost anulat de arbitrul Marian Balaci, la semnalizarea tuşierului, pentru o poziţie de ofsaid în care se afla fundaşul echipei Gloria Buzău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici