Universitatea Craiova l-a achiziţionat pe bulgarul Valentin Iliev

Clubul Universitatea Craiova l-a achiziţionat pe fundaşul bulgar Valentin Iliev, în vârstă de 30 de ani, contractul fiind valabil un an şi jumătate.

10 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova l-a achiziţionat pe bulgarul Valentin Iliev

Universitatea Craiova l-a achiziţionat pe bulgarul Valentin Iliev

Iliev a jucat ultima oară la formaţia Terek Groznîi, din campionatul Rusiei, în perioada 2008-2010, fiind coechipier cu românii Pancu, Mărgăritescu şi Florentin Petre.

El sosise în Cecenia de la gruparea bulgară ŢSKA Sofia, unde l-a avut coleg pe Eugen Trică. Iliev a jucat la ŢSKA patru ani, doi dintre ei fiind căpitanul echipei. Fundaşul bulgar transferat la Craiova are 19 meciuri în echipa naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici