US Open, în pericol de boicot: doi jucători din top 100 ATP au fost plasaţi în izolare, deşi sunt negativi

  • Doi jucători din top 100 ATP riscă să rateze US Open după ce au fost plasaţi în izolare, deşi sunt negativi
  • Ei trebuie să stea îzolaţi timp de 14 zile, în timp ce US Open urmează să înceapă în 12 zile
  • Vestea a enervat alţi jucători din circuit care se gândesc să boicoteze turneul
2390 afișări
Imaginea articolului US Open, în pericol de boicot: doi jucători din top 100 ATP au fost plasaţi în izolare, deşi sunt negativi

sursa foto: profimedia

US Open este în pericol! După ce jucători cu nume precum Simona Halep, Rafael Nadal, Ashleigh Barty sau Nick Kyrgios au ales să nu meargă în Statele Unite pe timpul pandemiei, acum jucătorii care şi-au anunţat prezenţa ameninţă cu boicotul.
 
Totul a plecat după ce preparatorul fizic Juan Galvan a fost testat pozitiv cu coronavirus. Cei doi jucători cu care colaborează, argentinianul Guido Pella şi bolivianul Hugo Dellien, au fost plasaţi în izolare. Asta deşi au fost testaţi negativ.
 
Conform protocolului, Pella şi Dellien vor trebui să stea izolaţi timp de 14 zile într-un hotel din New York. Iar US Open urmează să înceapă peste 12 zile. Până la US Open, Pella şi Dellien au fost descalificaţi de la turneul de la Cincinnati deşi au avut 2 teste negative. Acest lucru a stârnit furia altor jucători precum Novak Djokovic.
 
”Ambele teste, atât al meu cât şi al lui Jose (Acasuso, antrenorul lui Pella), sunt negative. Ne simţim bine. Fizioterapeutul meu nu se resimte nici el, e asimptomatic, se simte foarte bine. Din nefericire, am fost descalificat de la turneu, cel puţin la cel din Cincinnati. Trebuie să stau izolat timp de 14 zile”, spune Guido Pella, locul 35 în clasamentul ATP.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici