Usain Bolt a întrerupt un interviu în semn de respect faţă de imnul SUA

Jamaicanul Usain Bolt a întrerupt pentru scurt timp un interviu pe care îl acorda televiziunii spaniole TVE, în semn de respect faţă de imnul Statelor Unite ale Americii, care se intona în stadionul Olimpic pentru Sanya Richards.

486 afișări
Imaginea articolului Usain Bolt a întrerupt un interviu în semn de respect faţă de imnul SUA

Usain Bolt a întrerupt un interviu în semn de respect faţă de imnul SUA (Imagine: www.rtve.es)

La finalul cursei de 100 de metri, Bolt a discutat cu reprezentanţii presei din întreaga lume prezenţi la Londra. Potrivit cotidianului Marca, în momentul în care era intervievat de jurnalista Izaskun Ruiz, de la TVE, pe stadion avea loc ceremonia de premiere a sportivelor de la 400 metri. Jamaicanul a întrerupt interviul când a început să fie intonat imnul SUA pentru câştigătoarea Sanya Richards.

După ce această ceremonie s-a încheiat, Bolt a revenit şi a continuat interviul cu televiziunea spaniolă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici