V. Alexandru: 2-3 cluburi nu întrunesc condiţiile necesare licenţierii

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal Valentin Alexandru a declarat, la sfârşitul Adunării Generale a LPF, că două sau trei cluburi din Liga I nu întrunesc încă condiţiile necesare licenţierii.

16 afișări
Imaginea articolului V. Alexandru: 2-3 cluburi nu întrunesc condiţiile necesare licenţierii

V. Alexandru: 2-3 cluburi nu întrunesc condiţiile necesare licenţierii

"În 31 martie, dacă nu vor îndeplini unele condiţii, nu din cauza recesiunii, nu vor putea intra în posesia licenţelor. Eu zic că la noi e problema de prevenire şi de atenţionare. Suportăm împreună consecinţele unor tipi mai violenţi care cred că sunt stăpânii stadionului, dar au probleme de altă natură. Sunt doar vreo 2-3 cluburi care nu răspund la capitolul datorii faţă de terţi. Nu pot să le nominalizez, nu-mi permite statutul", a spus Alexandru.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici