V. Becali: Andone a semnat cu Rapid un contract până la sfârşitul sezonului, cu drept de prelungire

Antrenorul Ioan Andone a semnat cu gruparea Rapid Bucureşti un contract până la sfârşitul acestui sezon, cu drept de prelungire pe încă trei ani, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, impresarul Victor Becali.

15 afișări
Imaginea articolului V. Becali: Andone a semnat cu Rapid un contract până la sfârşitul sezonului, cu drept de prelungire

Andone a semnat cu Rapid un contract până la sfârşitul sezonului, cu drept de prelungire (Imagine: Walter Schmidt/Mediafax Foto)

"Ioan Andone a semnat acum un contract cu Rapid până la sfârşitul acestui sezon, cu drept de prelungire de partea ambelor părţi pe încă trei ani. Mâine va avea loc o conferinţă de presă în care Andone va fi prezentat oficial la conducerea tehnică a Rapidului", a precizat Becali.

Tehnicianul Ioan Andone, însoţit de impresarul Victor Becali, a negociat, miercuri, timp de aproximativ trei ore, la Hotelul Crowne Plaza, cu George Copos preluarea conducerii tehnice a echipei Rapid.

Apoi, Andone, George Copos şi fostul antrenor al giuleştenilor Nicolae Manea au asistat la un meci şcoală între primele două formaţii ale clubului giuleştean, la baza sportivă ProRapid.

La plecarea de la ProRapid, Ioan Andone a declarat că încă nu a semnat o înţelegere cu gruparea giuleşteană, dar a precizat că proiectul prezentat de acţionarul principal, George Copos, i se pare interesant. "Încă nu am semnat contractul, când o să semnez, o să ştiţi. Am stat la un antrenament condus de Ciprian Panait. Nu am semnat contractul, când o să fie, o să fie conferinţă de presă, dacă o să-l semnez. Proiectul domnului Copos este foarte interesant", a spus Andone.

Rapid a rămas fără antrenor după ce tehnicianul Nicolae Manea a renunţat la funcţie, săptămâna trecută. Andone a antrenat, de la începutul anului, echipa bulgară ŢSKA Sofia, el demisonând, marţi, de la conducerea tehnică a grupării bulgare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici