Valentino Rossi a câştigat Grand Prix-ul Statelor Unite

Sportivul italian Valentino Rossi (Yamaha), lider al clasamentului general, a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii la Moto GP, a 11-a etapă a Campionatului Mondial de Motociclism Viteză, disputat, duminică, pe circuitul de la Laguna Seca.

12 afișări
Imaginea articolului Valentino Rossi a câştigat Grand Prix-ul Statelor Unite

Valentino Rossi a câştigat Grand Prix-ul Statelor Unite (Imagine: Mediafax/AFP)

Rossi, care a obţinut a patra victorie a sezonului, după cele din China, Franţa şi Italia, i-a devansat pe australienii Casey Stoner (Ducati) şi Chris Vermeulen (Suzuki).

În clasamentul mondial, Valentino Rossi este pe primul loc, cu 212 puncte, poziţia a doua fiind ocupată de Casey Stoner, cu 187 de puncte. Pe locul trei se află spaniolul Dani Pedrosa, cu 171 puncte.

Pedrosa nu a participat la cursa de duminică deoarece avea probleme la mână în urma căzăturii de la Marele Premiu al Germaniei.

Următoarea etapă la MotoGP va avea loc în data de 17 august, în Cehia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici