VIDEO Valentino Rossi a sfidat moartea la accidentul din MotoGP, unul dintre cele mai brutale din ultimii ani

  • Un accident brutal în Marele Premiu al Austriei nu a avut, în mod miraculos, nicio victimă
  • Johann Zarco şi Franco Morbidelli s-au acroşat la 320km/h
  • Motocicletele celor doi au revenit pe pistă şi au trecut foarte aproape de Vinales şi Valentino Rossi
10825 afișări
Imaginea articolului VIDEO Valentino Rossi a sfidat moartea la accidentul din MotoGP, unul dintre cele mai brutale din ultimii ani

VIDEO Valentino Rossi a sfidat moartea la accidentul din MotoGP

Marele Premiu al Austriei din MotoGP a avut unul dintre cele mai brutale accidente văzute în ultimii ani. Johann Zarco şi Franco Mordibelli s-au intersectat pe traiectorie în turul al 9-lea şi s-au prăbuşit. Motocicleta pe jumătate distrusă a lui Franco a zburat înapoi pe pistă şi a trecut foarte aproape de piloţii care veneau: Maverick Vinales şi Valentino Rossi.

Din fericire, niciunul dintre piloţi nu a suferit din cauza accidentului iar cursa a putut fi reluată. Marele câştigător a fost Andrea Dovizioso (Ducati), cel care le-a luat faţa lui Joan Mir (Suzuki Ecstar) şi Jack Miller (Pramac Racing).
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici