Valeria Beşe s-a întors la HC Zalău

Fosta jucătoare a campioanei la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea, Valeria Beşe, s-a întors la echipa pe care a părăsit-o în urmă cu cinci ani, HC Zalău, fiind prezentată oficial joi, într-o conferinţă de presă.

15 afișări

"A fost o lună foarte grea pentru mine. A trebuit să iau o decizie bună atât pentru mine, cât şi pentru familia mea, dar mă bucur că am ales să revin la Zalău. Îmi doresc să pun umărul la această reconstrucţie a echipei", a declarat jucătoarea, care va îndeplini şi funcţia de antrenor secund.

La reuniunea de joi a fost prezent şi managerul echipei ardelene, Gheorghe Tadici, care s-a declarat încântat de parafarea transferului. "Este una dintre cele mai bune jucătoare din ţară şi sunt convins că va aduce un plus echipei noastre", a spus Tadici.

Cei doi au lucrat împreună şi la Oltchim, în intervalul 2006-2008, apoi Gheorghe Tadici a părăsit echipa vâlceană, revenind la HC Zalău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici