Valverde îşi reînnoieşte contractul cu Real Madrid până în 2029

Real Madrid şi Fede Valverde au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului jucătorului, prin care acesta va rămâne la club până la 30 iunie 2029, a anunţat joi clubul din capitala Spaniei.

76 afișări
Imaginea articolului Valverde îşi reînnoieşte contractul cu Real Madrid până în 2029

Sursa foto: twitter.com/theMadridZone

Valverde a ajuns la Real Madrid în iulie 2016, la doar 18 ani. În cei şase ani în care a jucat la prima echipă, a devenit rapid unul dintre cei mai buni mijlocaşi centrali din fotbalul mondial. A jucat 220 de meciuri, a marcat 19 goluri şi a câştigat 9 titluri: 1 Liga Campionilor, 2 Cupe Mondiale ale Cluburilor, 1 Supercupă Europeană, 2 titluri în LaLiga, 1 Copa del Rey şi 2 Supercupe ale Spaniei.

De asemenea, Valverde a fost desemnat MVP la Supercupa Spaniei 2020 şi a luat Balonul de Argint la Cupa Mondială a Cluburilor 2023.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici