Vedete ale fotbalului mondial la un meci în onoarea lui Nelson Mandela-AFP

Vedete ale fotbalului mondial, precum Pele, Gullit, Weah, Eto'o şi Redondo, vor participa, în data de 18 iulie, la un meci de gală în onoarea lui Nelson Mandela, primul preşedinte de culoare al Africii de Sud, a anunţat FIFA, informează AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Vedete ale fotbalului mondial la un meci în onoarea lui Nelson Mandela-AFP

Vedete ale fotbalului mondial la un meci în onoarea lui Nelson Mandela-AFP

În meciul numit "90 de minute pentru Mandela" se vor întâlni o selecţionată africană şi una a "restului lumii", pe stadionul "Newlands", din Cape Town, cu ocazia zilei de naştere a lui Mandela, care va împlini la 18 iulie 89 de ani.

Veniturile obţinute în urma organizării partidei vor fi folosite pentru proiecte în favoarea fotbalului din Africa de Sud şi pentru campania 46664 (numărul de deţinut pe care Mandela l-a avut în închisoarea din Robben Island) împotriva Sida.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici