Veşti teribile pentru Simona Halep: Afecţiunea de care suferă, anunţată chiar de sportivă/ Ce spune despre o posibilă operaţie

Simona Halep a anunţat pe Twitter că are hernie de disc, diagnostic primit în urma unui RMN pe care l-a făcut după turneul de la Beijing.

4915 afișări
Imaginea articolului Veşti teribile pentru Simona Halep: Afecţiunea de care suferă, anunţată chiar de sportivă/ Ce spune despre o posibilă operaţie

UPDATE: Simona Halep a revenit cu detalii revine cu detalii în privinţa stării sale de sănătate, precizid că deşi diagnosticul de hernie de disc a fost confirmat, nu se pune problema operaţiei.

"Aş dori să precizez că este o hernie de disc într-adevăr dar sub nici o formă nu se pune problema operaţiei. Voi urmă tratamentul adecvat care constă în exerciţii şi fizioterapie. Voi reveni cu informaţii!", a scris Simona pe pagina sa de Facebook. 

TITLURILE ZILEI

 

Constănţeancă şi-a anunţat anterior fanii printr-un tweet cruntul diagnostic aflat, fiind în pericol să rateze Turneul Campioanelor din Singapore: "Salutare, tuturor! Am vrut să vă ofer rapid noutăţi în privinţa stării mele. Am făcut azi un RMN la spate şi am aflat că am hernie de disc. Voi discuta cu doctorii în zilele următoare şi sper că voi reveni cât mai repede cu detalii. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere!", a fost mesajul campioanei din Constanţa.

Accidentată la spate în timpul unui antrenament înaintea turneului de la Wuhan, Simona a jucat cu o discopatie şi, probabil, problema sa s-a agravat, după acest diagnostic fiind  nevoie de un tratament conservator insistent cu repaus îndelungat. Dacă durerile persisteă, Simona e pasibilă de intervenţie chirurgicală, una care ar putea pune în pericol participarea la Turneul Campioanelor (20-27 octombrie).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici