Vezi care au fost promisiunile jucătorilor spanioli înainte de Cupa Mondială! Crezi că le vor respecta?

Cotidianul Marca notează marţi că a venit momentul ca internaţionalii spanioli să-şi respecte promisiunile pe care le-au făcut în cazul în care vor deveni campioni mondiali, printre acestea fiind pelerinajele, vopsirea părului în culori fosforescente sau aruncarea cu paraşuta.

17 afișări
Imaginea articolului Vezi care au fost promisiunile jucătorilor spanioli înainte de Cupa Mondială! Crezi că le vor respecta?

Vezi ce au promis jucătorii spanioli înainte de a câştiga Cupa Mondială (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

La fel ca la ediţia din 2008 a Campionatului Mondial, cotidianul Marca le-a cerut internaţionalilor spanioli să noteze într-un plic ceea ce ar face în cazul în care ar deveni campioni mondiali, plicurile urmând să fie deschise doar în cazul în care Spania ar urma să câştige competiţia din Africa de Sud.

Naţionala spaniolă şi-a adjudecat trofeul, duminică seară, după ce a învins în finală reprezentativa Olandei, cu scorul de 1-0, după prelungiri, astfel că Marca a făcut publice promisiunile făcute de jucători.

Potrivit sursei citate, Andres Iniesta, care a marcat golul din finala cu Olanda, a promis că va efectua "Drumul lui Iacob" ("Camino de Santiago" - este numit drumul străbătut de pelerini pentru a ajunge la mormântul apostolului Iacob din Santiago de Compostela), la fel ca Fernando Torres şi Carlos Marchena. Un alt fotbalist care a promis să călătorească a fost Xabi Alonso, care ar vrea să efectueze înconjurul lumii pe acelaşi traseu parcurs de Phileas Fogg, protagonistul din romanul lui Jules Verne "Ocolul Pământului în 80 de zile".

La rândul său, Alvaro Arbeloa a promis că va rezista un an fără să consume Coca-Cola, Pepe Reina că îşi va lăsa barba să crească până la 31 august, iar Xavi a cerut ca atât jucătorii, cât şi jurnaliştii spanioli, care s-au ocupat de CM, să se tundă la zero.

Alţi doi fotbalişti, Llorente şi Javi Martínez, care nu au fost convocaţi de Vicente del Bosque în lotul pentru Cupa Mondială, au promis, primul, că va face paraşutism, iar al doilea că îşi va vopsi părul în roşu fosforescent.

Reprezentativa de fotbal a Spaniei a câştigat Cupa Mondială, după ce a învins selecţionata Olandei, după prelungiri, scor 1-0 (0-0), în finala competiţiei din Africa de Sud, disputată, duminică seară, la Johannesburg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici