Victor Becali: Foarte posibil să se rezolve transferul lui Ropotan la Dinamo Moscova

Impresarul Victor Becali a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că este foarte posibil să se realizeze transferul mijlocaşului dinamovist Adrian Ropotan la gruparea rusă Dinamo Moscova, menţionând că marţi ar putea fi semnate actele.

14 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Foarte posibil să se rezolve transferul lui Ropotan la Dinamo Moscova

Victor Becali: Foarte posibil să se rezolve transferul lui Ropotan la Dinamo Moscova (Imagine: Mediafax Foto)

"Ropotan nu a semnat deocamdată, au fost nişte discuţii cu un reprezentant al lui Dinamo Moscova care a venit cantonamentul din Antalya. Este foarte posibil să se realizeze, probabil că mâine se vor semna actele", a declarat Becali.

Ropotan se află în Antalya, alături de coechipierii săi de la Dinamo Bucureşti, liderul Ligii I fiind în cantonament până la 19 februarie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici