Victor Becali: Nu cred că transferul lui Contra la Dinamo se va realiza

Impresarul Victor Becali a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că nu crede că transferul internaţionalului Cosmin Contra de la Getafe la Dinamo se va realiza, deşi echipa antrenată de Mircea Rednic ar avea nevoie de experienţa fundaşului.

11 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Nu cred că transferul lui Contra la Dinamo se va realiza

Victor Becali: Nu cred că transferul lui Contra la Dinamo se va realiza

"Cred că zvonul venirii lui Contra la Dinamo a apărut de la o declaraţie a domnului Turcu, care a spus că va veni un jucător tânăr. Dar era vorba de Moţi. Contra însă nu e un jucător tânăr. El e un jucător bun de care cred că Dinamo ar avea nevoie, dar nu cred că transferul lui se va realiza", a declarat Becali.

În ultimul timp în presa centrală s-a vehiculat informaţia potrivit căreia Cosmin Contra ar urma să fie transferat la Dinamo.

Citeşte şi:

Rednic: Contra ar putea ajunge la Dinamo

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici