CM 2022  Victorie cu emoţii pentru Ronaldo şi compania la debutul împotriva Ghanei, la Cupa Mondială

Portugalia a învins joi seara reprezentativa startului african Ghana, în penultimul meci al primei etape din faza grupelor la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar. Ronaldo & Co s-au impus cu 3-2, toate golurile fiind marcate în repriza secundă.

664 afișări
Imaginea articolului Victorie cu emoţii pentru Ronaldo şi compania la debutul împotriva Ghanei, la Cupa Mondială

Mediafax Foto

După o primă repriză în care africanii nu au avut niciun şut spre poartă, Ronaldo a deschis scorul în minutul 65, dintr-o lovitură de pedeapsă acordată cu destul de multă lejeritate.

Ghana a revenit şi a egalat prin atacantul Andre Ayew, în minutul 73, însă africanii nu au rezistat ofensivei agresive a portughezilor, care au mai marcat de două ori, în decurs de două minute, prin Joao Felix (2-1, min. 78) şi Rafael Leao (3-1, min. 80).

Cu 3 minute înainte de final, Fernando Santos a făcut 3 schimbări, scoţându-l din teren şi pe Ronaldo.

Imediat după aceea, Ghana a redus din handicap prin Osman Bukari, printr-o frumoasă lovitură de cap (3-2, min 89).

Cele 9 minute suplimentare de joc dictate au fost intens trăite de pe bancă de Ronaldo, care a privit nepuncios cum africanii au ratat două ocazii de a egala, înainte de fluierul final.

S-a încheiat în cele din urmă cu victoria portughezilor, care sunt lideri în grupa H, cu 3 puncte şi aşteaptă confruntarea de luni, cu Uruguay, un meci ce ar putea să le ofere o calificare în optimi, încă din etapa a doua a grupelor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici