VICTORIE pentru Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer: Au câştigat turneul de dublu de la Madrid

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au câştigat turneul de dublu de la Madrid, duminică, după ce au trecut în ultimul act de cuplul format din Diego Schwartzman şi Dominic Thiem, scor 6-2, 6-3.

1299 afișări
Imaginea articolului VICTORIE pentru Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer: Au câştigat turneul de dublu de la Madrid

VICTORIE pentru Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer: Au câştigat turneul de dublu de la Madrid

Perechea româno-olandeză şi-a adjudecat primul set după doar jumătate de oră, Schwartzman şi Thiem câştigând doar două game-uri. În actul secund, lucrurile au avut o desfăşurare similară. Tecău şi Rojer au condus chiar şi cu 4-1, au salvat mai multe mingi de break ale adversarilor, şi s-au impus cu 6-3, la capătul unui joc care a durat puţin peste o oră.

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer îşi trec astfel în cont cea mai bună performanţă în sezon, printr-o câştigarea unui turneu Masters 1000. Cei doi mai au o semifinală şi o finală jucate în turnee de 500 de puncte.

În drumul spre titlul de la Madrid, Tecău şi Rojer au trecut de fraţii Bryan, Bob şi Mike, Edmund/Skupski, în sferturi au beneficiat de abandonul lui Demoliner/Medvedev, în timp ce în semifinală au trecut de Koolhof/Tsitsipas.

Astfel, Horia Tecău ajunge la titlul cu numărul 35 obţinut la dublu şi la al 18-lea obţinut alături de Jean-Julien Rojer. Printre cele mai importante performanţe ale celor doi se numără câştigarea turneelor de Grand Slam de la Wimbledon, în 2015, şi de la US Open, în 2017.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici