VIDEO Ajax - Feyenoord, suspendat după ce fanii au aruncat petarde incandescente pe teren

Meciul de fotbal din campionatul Olandei, Eredivisie dintre Ajax Amsterdam şi Feyenoord, campioana în exerciţiu, a fost suspendat duminică după 11 minute din repriza a doua, după ce fanii nemulţumiţi au aruncat cu petarde şi fumigene pe teren, când oaspeţii conduceau cu 3-0.

216 afișări
Imaginea articolului VIDEO Ajax - Feyenoord, suspendat după ce fanii au aruncat petarde incandescente pe teren

Ajax, care a avut un start slab de sezon, cu o singură victorie, se află pe locul 13 în clasamentul celor 18 echipe şi a primit toate cele trei goluri în prima repriză, ceea ce a dus la nemulţumirea fanilor.

Când au fost aruncate pentru a doua oară rachete de semnalizare pe teren, multe dintre ele aterizând în apropierea porţii, arbitrul a întrerupt disputa şi a dirijat jucătorii pe tunel.

Fanii nu au ţinut cont de faptul că clubul a afişat pe ecranul mare de pe Johan Cruyff Arena mesajul "Aprinderea de artificii este interzisă".

"De Klassieker a fost suspendat definitiv după ce au fost aprinse în mod repetat focuri de artificii pe teren", a anunţat Eredivisie într-un comunicat.

"Mai multe informaţii privind desfăşurarea acestui meci vor urma ulterior".

Ajax a terminat pe locul trei sezonul trecut şi nu s-a calificat în Liga Campionilor pentru prima dată în 13 sezoane. Ei au terminat campioni de şapte ori şi vicecampioni de alte cinci ori în precedentele 12 sezoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici