VIDEO: FCSB a început de astăzi antrenamentele organizate. Roş-albaştrii vor sta 14 zile în izolare

  • FCSB a început antrenamentele la baza din Berceni
  • Lotul de jucători va sta în izolare 14 zile conform regulilor impuse de autorităţi
  • Campionatul va începe pe 13 iunie, în prima etapă FCSB întâlnind CFR Cluj
85 afișări
Imaginea articolului VIDEO: FCSB a început de astăzi antrenamentele organizate. Roş-albaştrii vor sta 14 zile în izolare

VIDEO FCSB a început de astăzi antrenamentele organizate. Cum u procedat roş-albaştrii

FCSB a demarat astăzi pregătirea conform noilor reguli şi protocolului elaborat de FRF şi Ministerul Sănătăţii. Jucătorii s-au revăzut după o perioadă în care s-au antrenat separat.

Lotul condus de Bogdan Vintilă s-a reunit la baza din Berceni pentru a se antrena în vederea relansării din luna iunie anunţată de FRF şi Ministerul Sportului.

Antrenamentele s-au desfăşurat în grupuri de câte 4, conform regulilor. Exerciţiile au inclus şi lucrul cu mingea.

Jucătorii FCSB vor sta 14 zile în cantonament, conform regulilor impuse de FRF. Campionatul se va relua în weekendul 13-14 iunie când se va juca şi derby-ul FCSB-CFR Cluj.

Primii care au intrat în cantonament în vederea pregătirii pentru relansarea campionatului au fost cei de la Dinamo, care au intrat de vineri în pregătire la baza de la Săftica.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici