VIDEO Irina Begu a fost eliminată în turul 3 la Wimbledon. Românca a reuşit un singur game în faţa lui Swiatek

  • Jucătoarea română de tenis Irina Begu (79 WTA) a fost eliminată în turul 3, la turneul de tenis pe iarbă de la Wimbledon, de poloneza Iga Swiatek (9 WTA), după un joc de doar 57 de minute.
  • Begu a reuşit să câştige un singur game, pe finalul primului set.
245 afișări
Imaginea articolului VIDEO Irina Begu a fost eliminată în turul 3 la Wimbledon. Românca a reuşit un singur game în faţa lui Swiatek

Irina Begu a fost eliminată în turul 3 la Wimbledon. Românca a reuşit un singur game în faţa lui Swiatek

Poloneza Iga Swiatek a învins-o pe Irina Begu cu 6-1, 6-0, după un meci fără istoric, în care sportiva din România a fost depăşită categoric, singurele ei realizări fiind game-ul de 5-1, un as şi 3 mingi câştigate frumos la fileu. În rest, Begu a avut 25 de erori neforţate, 7 duble greşeli şi procentaje foarte slabe atât la serviciu, cât mai ales la retur.

Pentru prezenţa în turul 3, Irina Begu va fi recompensată cu 134.550 euro şi 130 puncte WTA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici