Vincenzo Montella este noul antrenor al echipei AS Roma

Vincenzo Montella, fost atacant şi actual tehnician al uneia dintre echipele de tineret, a fost numit, luni, în funcţia de antrenor al formaţiei AS Roma, în locul lui Claudio Ranieri.

21 afișări
Imaginea articolului Vincenzo Montella este noul antrenor al echipei AS Roma

Vincenzo Montella este noul antrenor al echipei AS Roma (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Montella, născut la 18 iunie 1974, a evoluat la AS Roma în perioada 1999 - 2009, fiind împrumutat în acest răstimp şi la Fulham şi Sampdoria.

El s-a retras din activitatea de jucător în iulie 2009.

Claudio Ranieri a demisionat, duminică, din funcţia de antrenor principal al echipei AS Roma, după a patra înfrângere consecutivă a formaţiei din capitala Italiei, scor 3-4 cu Genoa. Echipa AS Roma, la care portarul Bogdan Lobonţ a fost rezervă, a fost învinsă, duminică, de Genoa, cu scorul de 4-3, după ce a condus la pauză cu 2-0.

AS Roma, ocupanta locului opt în clasamentul campionatului italian, la 16 puncte de liderul AC Milan şi la nouă puncte de poziţia a patra ce aduce calificarea în Liga Campionilor, a pierdut ultimele trei meciuri disputate în Serie A şi a suferit o înfrângere, scor 2-3, în LC, în faţa echipei pe care o antrenează Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici