Violaplanet: Mutu în umbră, dar preţios

Site-ul violaplanet.com a scris că atacantul Adrian Mutu a stat în umbră, dar a fost preţios pentru echipa AC Fiorentina, care a terminat la egalitate, miercuri, în deplasare, scor 2-2, partida cu formaţia Olympique Lyon, din prima etapă a grupei F a Ligii Campionilor.

17 afișări
Imaginea articolului Violaplanet: Mutu în umbră, dar preţios

Violaplanet: Mutu în umbră, dar preţios (Imagine: Mediafax/AFP)

Sursa citată l-a notat cu 6,5 pe internaţionalul român, care a jucat cu un bandaj la cot. "Mutu a avut golul în picior, dar Loris s-a opus. Românul s-a revanşat pasând decisiv la cel de-al doilea gol înscris de Gilardino. Puţin în umbră, dar preţios", a scris violaplanet.com

Site-urile calciotoscano.it, fiorentina.it şi fiorentinanews.com i-au acordat nota 6 lui Mutu. "Mutu a fost diavolul care a speriat apărarea adversă şi care a dat o pasă de gol. În partea secundă a meciului nu s-a mai văzut în joc", a scris calciotoscano.it.

"Mutu s-a văzut puţin. A avut golul de 2-0 în bocanc, dar lobul său a fost scos de Loris. În finalul primei reprize a centrat perfect pentru Gilardino şi acest a înscris golul doi", a notat fiorentina.it.

"Românul a jucat două mingi. La una s-a opus Loris, iar la a doua a centrat direct pe capul lui Gilardino. În repriza a doua a dispărut din joc şi asta pentru că Fiorentina s-a retras în jumătatea proprie", a scris fiorentinanews.com.

Adrian Mutu a fost integralist în partida pe care echipa AC Fiorentina a terminat-o la egalitate, miercuri, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia Olympique Lyon, din prima etapă a grupei F a Ligii Campionilor. În aceeaşi grupă, Steaua Bucureşti a fost învins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de Bayern Munchen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici