Vlad Bujor: Meciul cu Astra poate fi considerat unul de şase puncte

Atacantul echipei Poli Iaşi, Vlad Bujor, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că partida cu Astra Ploieşti poate fi considerată una de şase puncte având în vedere că ambele formaţii se luptă pentru evitarea retrogradării.

25 afișări
Imaginea articolului Vlad Bujor: Meciul cu Astra poate fi considerat unul de şase puncte

Vlad Bujor: Meciul cu Astra poate fi considerat unul de şase puncte (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Meciul cu Astra poate fi considerat ca fiind unul de şase puncte. Este o partida foarte importantă, în compania uneia dintre contracandidatele la salvarea de la retrogradare. O victorie la Ploieşti ar fi bună şi pentru moralul nostru, mai ales că urmează partida de acasă cu FC Vaslui, o formaţie puternică. Sunt convins că meciul cu FC Vaslui va avea o încărcătură aparte, dată fiind rivalitatea dintre cele două echipe. Tocmai de aceea noi trebuie să avem un moral bun şi să obţinem un rezultat pozitiv cu Astra", a spus Bujor.

Jucătorul deţinut în coproprietate cu CFR Cluj a mai precizat că speră ca Poli Iaşi să înceapă să câştige puncte şi în meciurile din deplasare.

"Am obţinut multe puncte pe teren propriu până acum, însă în deplasare nu ne-am descurcat chiar aşa bine. Au fost şi câteva meciuri în care deşi am jucat bine şi am condus, pot spune că am avut ghinion şi am pierdut pe final, aşa cum s-a întâmplat la Alba Iulia sau la Timişoara. Sper ca de acum înainte să luăm puncte şi din deplasare. Prima şansă o avem acum, vineri, cu Astra. Noi avem un lot valoros şi cred că putem obţine un rezultat pozitiv la Ploieşti", a adăugat Vlad Bujor.

Formaţia Poli Iaşi întâlneşte, vineri, de la ora 19.00, în deplasare, echipa Astra Ploieşti, într-o partidă contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici