Vlad Chiricheş se va putea antrena individual pe terenul de fotbal. Clubul Sassuolo a făcut anunţul

  • Clubul Sassuolo a anunţat că jucătorii se vor putea antrena individual pe terenul de fotbal începând cu data de 4 mai
  • Fotbaliştii vor avea acces doar pe terenul de fotbal
  • Vlad Chiricheş este împrumutat la Sassuolo de la Napoli, până la sfârşitul acestui sezon
142 afișări
Imaginea articolului Vlad Chiricheş se va putea antrena individual pe terenul de fotbal. Clubul Sassuolo a făcut anunţul

Vlad Chiricheş se va putea antrena individual pe terenul de fotbal. Clubul Sassuolo a făcut anunţul

 

Clubul Sassuolo a anunţat că fotbaliştii vor avea posibilitatea să se antreneze pe terenul de fotbal începând cu data de 4 mai.

Se pare că jucătorii vor avea acces doar pe terenul de fotbal, respectându-se regulile de distanţare socială.

„Începând cu 4 mai, jucătorii echipei vor avea permisiunea să utilizeze terenurile clubului pentru antrenamente individuale opţionale. Jucătorii vor avea acces doar la terenuri, în conformitate cu regulile de distanţare socială. Accesul la alte facilităţi interioare va fi strict interzis”, este anunţul postat pe portalul clubului Sassuolo.

Se pare că şedinţele individuale vor avea loc dimineaţa, de luni până vineri, pe suprafaţa a trei terenuri de fotbal. Fiecare jucător va avea la dispoziţie jumătate de teren. La antrenamente nu va lua parte niciun membru al echipei tehnice, cu excepţia medicului clubului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici