Vlad Dascălu a devenit campion european la mountain bike

Team România a obţinut duminică prima medalie de aur de la Jocurile europene din Cracovia Malopolska prin ciclistul Vlad Dascălu, care a devenit totodată şi campion european în proba de Mountain Bike.

826 afișări
Imaginea articolului Vlad Dascălu a devenit campion european la mountain bike

Vlad Dascălu a devenit campion european la mountain bike

Proba de Ciclism Mountain Bike de la Jocurile Europene a contat totdată drept Campionat European sub titulatura de UEC MTB CROSS COUNTRY EUROPEAN CHAMPIONSHIPS 2023.

Punctele acumulate contează pentru calificarea la Jocurile Olimpice Paris 2024.

Vlad Dascălu a pornit de pe poziţia a 10-a, dar a reuşit să depăşească pe traseu adversari mai bine cotaţi şi s-a plasat la final pe primul loc al cursei, terminând cu timpul de 1 oră 19 minute şi 41 de secunde, urmat de Lars Josef Forster (Elveţia), cu 1 oră 19,55 minute şi de italianul Luca Braidot, cu 1 oră şi 20 de minute.

La concurs au mai luat startul printre cei 78 de concurenţi şi românii Roberto Burţa, Ede Molnar şi Jozsef Malnasi Attila.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici