Vlad Stancu s-a oprit în serii în proba de 400 m liber la Campionatele Mondiale de la Doha

Primul sportiv român care a intrat în bazin în probele de înot, la Campionatele Mondiale de Nataţie de la Doha, a fost Vlad Stancu. Acesta s-a oprit în serii în proba de 400 m liber, anunţă, duminică, Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM).

98 afișări
Imaginea articolului Vlad Stancu s-a oprit în serii în proba de 400 m liber la Campionatele Mondiale de la Doha

Vlad Stancu s-a oprit în serii în proba de 400 m liber la Campionatele Mondiale de la Doha

Potrivit federaţiei, elevul antrenoarei Iulia Becheru a înotat duminică dimineaţă în seriile probei de 400 m liber. Vlad Stancu a fost repartizat în seria a patra şi a încheiat proba cu timpul de 3:52.97 min., unul care nu îi permite să evolueze în finala de duminică seara.

La Campionatele Mondiale de Nataţie de la Doha, Vlad va mai înota în probele de 800 şi 1.500 m liber.

România este reprezentată de cinci sportivi la Campionatele Mondiale de la Doha: Vlad Stancu (400, 800, 1.500 m liber), Denis Popescu (100, 200 m spate), Andrei Anghel (50 m spate), Robert Badea (200, 400 m mixt), Patrick Dinu (100 m liber).

Campionatele Mondiale de Nataţie de la Doha (Qatar) au început duminică şi durează o săptămână.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vlad stancu,
nataţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici