Vladimir Cohn:Steaua nu ar mai fi existat daca nu era Gigi Becali

Omul de afaceri Vladimir Cohn a declarat, marţi, la videochat-ul SportLaMinut, că venirea antrenorului Cristiano Bergodi este de bun augur pentru viitorul echipei Steaua şi a precizat că intrarea finanţatorului Gigi Becali în Parlamentul European nu îi va mai permite acestuia să se implice la echipă aşa cum o făcea până acum.

132 afișări
Imaginea articolului Vladimir Cohn:Steaua nu ar mai fi existat daca nu era Gigi Becali

Vladimir Cohn:Steaua nu ar mai fi existat daca nu era Gigi Becali (Imagine: Cosmin Bararu/Apropo.ro)

"Venirea lui Bergodi e cel mai mare castig pentru Steaua, are şanse mari să ia titlul. Acesta aşează foarte bine echipa în teren, alege bine jucătorii şi doreşte să aranjeze şi să antreneze echipa într-un mod foarte eficient", a declarat Vladimir Cohn.

Cohn este de părere că "implicarea lui Gigi la echipă este pozitivă. Fără Becali echipa nu ar fi existat. Implicarea tehnico-tactică este nebunia lui, se aseamănâ într-o anumită măsură cu Berlusconi. Cred totuşi că Becali nu se va mai implica la echipa odată cu intrarea sa în Parlamentul European".

Citeşte mai multe declaraţii ale lui Vladimir Cohn pe www.sportlaminut.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici