Votul pentru Balonul de Aur a fost prelungit până la 29 noiembrie

Votul pentru desemnarea Balonului de Aur, care trebuia să se încheie la 15 noiembrie, a fost prelungit până la 29 noiembrie, iar alegerile deja făcute pot fi modificate, a declarat un purtător de cuvânt al FIFA.

114 afișări
Imaginea articolului Votul pentru Balonul de Aur a fost prelungit până la 29 noiembrie

Lionel Messi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Această prelungire a fost cauzată de "puţinele răspunsuri primite din partea selecţionerilor naţionali, căpitanilor de echipe şi reprezentanţilor presei din întreaga lume".

Prelungirea perioadei de vot ar putea fi în beneficiul lui Cristiano Ronaldo, care a marcat patru goluri în Portugalia, în barajul pentru Cupa Mondială cu Suedia. Cele trei goluri marcate marţi seară de atacantul echipei Real Madrid i-ar putea aduce voturi suplimentare.

Ceilalţi favoriţi pentru câştigarea trofeului sunt Franck Ribéry (Bayern Munchen), Zlatan Ibrahimovici (Paris Saint-Germain) şi Lionel Messi (FC Barcelona), cvadruplu deţinător al trofeului.

Cei trei finalişti vor fi anunţat la 9 decembrie, iar laureatul va fi desemnat în 13 ianuarie, într-o ceremonie la Zurich.

Votul este de asemenea prelungit până la 29 noiembrie şi pentru desemnarea Balonului de Aur feminin, antrenorilor anului la masculin şi la feminin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici