Weekend fără victorie pentru echipele româneşti de handbal în Liga Campionilor

  • CSM Bucureşti – Krim Ljubljana 22-22
  • Buducnost – SCM Râmnicu Vâlcea 29-28
  • Alexandrina Barbosa de la CSM Bucureşti s-a accidentat în primul minut al meciului
151 afișări
Imaginea articolului Weekend fără victorie pentru echipele româneşti de handbal în Liga Campionilor

Weekend fără victorie pentru echipele româneşti de hanbal în Liga Campionilor

Nu a fost cel mai bun weekend pentru echipele româneşti de hanbal în Liga Campionilor.

CSM Bucureşti a făcut doar egal acasă cu Krim Ljubljana. Cristina Neagu nu a jucat. Antrenorul Adi Vasile a decis să o menajeze pe cea mai bună jucătoare din lume pentru următoarele meciuri.

Bucureştencele rămân, totuşi pe primul loc în grupa A.

Nici campioana României nu a avut mai mult noroc. SCM Râmnicu Vâlcea a pierdut al cincilea meci consecutiv în Champions League. Muntenegrencele de la Buducnost s-au impus la un gol, iar vâlcencele nu scapă de ultimul loc din grupa B.

Consolarea pentru Râmnicu Vâlcea a venit prin golul superb reuşit de Asma Elghaoui.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici