WIMBLEDON | Simona Halep, la un meci de PRIMUL LOC mondial. La ce oră se joacă partida care o poate duce pe Simona pe locul 1 în lume

Meciul Simona Halep - Johanna Konta va începe în jurul orei 18:30, după ce meciul dintre francezul Adrian Mannarino şi sârbul Novak Djokovic nu s-a putut disputa luni, din cauza întunericului, iar organizatorii au fost nevoiţi să îl reprogrameze pentru marţi, în startul zilei.

3942 afișări
Imaginea articolului WIMBLEDON | Simona Halep, la un meci de PRIMUL LOC mondial. La ce oră se joacă partida care o poate duce pe Simona pe locul 1 în lume

WIMBLEDON | Simona Halep, la un meci de PRIMUL LOC mondial. La ce oră se joacă meciul care o poate duce pe Simona pe locul unu în lume

 

UPDATE: Cum meciul dintre francezul Adrian Mannarino şi sârbul Novak Djokovic nu s-a putut disputa luni, din cauza întunericului, organizatorii l-au reprogramat pentru marţi, în startul zilei. Ultimul sfert de pe tabloul masculin va începe la ora 14:00, pe arena centrală, ceea ce înseamnă că meciurile Venus Williams - Jelena Ostapenko şi Johanna Konta - Simona Halep vor fi decalate. Cel mai probabil, partida Simonei va începe în jurul orei 18:30.


Organizatorii turneului de la Wimbledon au dat publicităţii programul meciurilor din sferturile de finală ale tabloului feminin, iar Simona Halep şi Johanna Konta vor intra în scenă în a treia partidă a zilei, după cea dintre Venus Williams (SUA, favorită 10) şi Jelena Ostapenko (Letonia, favorită 13).

Meciul Halep - Konta va începe în jurul orei 18:30, va fi transmis în direct pe Eurosport şi va fi acoperit în format LIVE BLOG pe www.prosport.ro.

Programul de marţi de la All England Club va începe la ora 15:00, când Venus Williams şi Jelena Ostapenko vor deschide ziua pe arena centrală de la Wimbledon. De la aceeaşi oră, pe terenul 1, Garbine Muguruza (Spania, favorită 14) şi Svetlana Kuzneţova (Rusia, favorită 7) vor lupta pentru un loc în careul de aşi.

Meciul dintre Halep şi Johanna Konta, al cincilea direct, va începe imediat după ultimul punct al partidei dintre Venus Williams şi Jelena Ostapenko. Aşadar, cel mai probabil, meciul care o poate duce pe Simona pe primul loc în lume va începe în jurul orei 17:00.

După Muguruza - Kuzneţova, pe terenul 1 e programaat duelul dintre cele mai surprinzătoare prezenţe în faza sferturilor de finală, Magdalena Rybarikova (Slovacia) - Coco Vandeweghe (SUA, favorită 24).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici