Wimbledon: Tecău şi Mergea se întâlnesc în semifinale la dublu joi, de la ora 13.30

Meciul dintre cuplul Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 4, şi perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India), cap de serie numărul 9, contând pentru semifinalele turneului de la Wimbledon este programat, joi, de la ora 13.30, pe terenul doi.

119 afișări
Imaginea articolului Wimbledon: Tecău şi Mergea se întâlnesc în semifinale la dublu joi, de la ora 13.30

Florin Mergea si Horia Tecau (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Tecău şi Mergea au mai fost adversari în circuitul ATP de cinci ori, echipa sportivului din Constanţa câştigând de fiecare dată.

Horia Tecău va juca mâine şi în sferturi la dublu mixt. Meciul lui Tecău şi al partenerei sale, Katarina Srebotnik, cu perechea Robert Lindstedt/ Anabel Medina Garrigues (Suedia/Spania) va avea loc tot pe terenul doi, fiind al treilea din program.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici