Xabi Alonso şi-a prelungit cu doi ani contractul cu Real Madrid

Mijlocaşul Xabi Alonso, a cărui înţelegere cu Real Madrid expira în vară, şi-a prelungit cu doi ani contractul, a anunţat, miercuri, clubul spaniol.

65 afișări

"Xabi Alonso a semnat prelungirea contractului la stadionul Santiago Bernabeu în prezenţa preşedintelui Florentino Perez. Xabi Alonso va rămâne la Real Madrid până în vara anului 2016", se arată în comunicatul grupării spaniole.

Conform presei spaniole, Xabi Alonso (32 de ani) va avea un salariu stagional de şase milioane de euro şi va beneficia de o opţiune de prelungire a contractului pentru încă un an.

Xabi Alonso a mai evoluat în cariera sa la formaţiile Real Sociedad, Eibar şi FC Liverpool, transferându-se la Real Madrid în august 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici