Zambon: Poli riscă retrogradarea, FRF riscă să fie exclusă din UEFA

Patronul grupării CS FC Politehnica Timişoara, Claudio Zambon, a declarat pentru MEDIAFAX, după aflarea deciziei CAF care a înapoiat palmaresul membrilor fondatori ai clubului, că echipa timişoreană din Liga I riscă retrogradarea, iar FRF ar putea fi exclusă din rândul membrilor UEFA.

3 afișări
Imaginea articolului Zambon: Poli riscă retrogradarea, FRF riscă să fie exclusă din UEFA

Zambon: Poli riscă retrogradarea, FRF riscă să fie exclusă din UEFA

"Cu hotărârea de la CAF se pot spăla la fund. Chivorchian (n.r. - preşedintele Comitetului Director la Poli Ştiinţa Timişoara) nu ştie nici regulamentele interne, nici internaţionale. Nu ştie nicio limbă străină, trebuie să citească regulamentele FIFA şi UEFA. Nu e nicio problemă, pe 10 ianuarie litigiul se va discuta la Tribunalul Sportiv de la Laussane. De pe 10 ianuarie, domnul Iancu, domnul Chivorchian şi toată gaşca lor de corupţi vor vorbi singuri pentru că vor lua 12 puncte de penalitate sau vor fi retrogradaţi. Federaţia va plăti în locul lui Iancu şi dacă nu va pune în aplicare decizia în 15 zile va fi scoasă din UEFA. Chiar dacă Mircea Sandu este şef acolo, la UEFA", a spus Zambon

Claudio Zambon este convins că decizia Curţii de Arbitraj Sportiv va fi în favorea sa, iar FRF va trebui să se supună. "Eu le spun de pe acum că echipa lui Iancu va fi depunctată sau retrogradată în divizia secundă de către Tribunalul Sportiv de la Lausanne, pentru tâmpeniile şi prostiile pe care le fac acum. Dacă Curtea de Arbitraj pentru Fotbal este superioară Curţii Internaţionale de Arbitraj Sportiv înseamnă că suntem mai tari decât FIFA şi UEFA", a precizat Zambon.

Claudio Zambon a precizat că îl aşteaptă pe Marian Iancu cu o ofertă pentru preluarea palmaresului echipei. "Dacă Iancu vrea să dea banii, eu îl aştept", a încheiat Zambon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici