Zapodeanu: Dacă Poli Iaşi nu-mi restituie împrumutul, anunţ FRF

Fostul acţionar al clubului Poli Iaşi, Ioan Zapodeanu, a declarat, vineri, că a dat un termen de două săptămâni grupării din Dealul Copoului să-i restituie suma de 150.000 de euro, pe care a împrumutat-o în luna februarie, altfel se va adresa FRF.

51 afișări
Imaginea articolului Zapodeanu: Dacă Poli Iaşi nu-mi restituie împrumutul, anunţ FRF

Zapodeanu: Dacă Poli Iaşi nu-mi restituie împrumutul, anunţ FRF (Imagine: Mediafax Foto)

"În luna februarie, le-am dat celor de la Poli Iaşi un împrumut de 150.000 de euro, pe care trebuia să mi-l restituie după o lună. Eu i-am ajutat cu inima deschisă, din dorinţa de a susţine echipa, ca şi altă dată, dar nici până acum nu am primit banii înapoi. Dacă vreau, pot să le cer dobânzi în valoare de peste jumătate de milion de euro, dar nu intenţionez să fac rău echipei. Eu respect acest club şi tocmai de aceea nu vreau decât să-mi primesc banii pe care i-am împrumutat. Le-am spus că dacă Poli Iaşi nu-mi restituie împrumutul în termen de 15 zile, anunţ Federaţia Română de Fotbal", a spus Ioan Zapodeanu.

Omul de afaceri ieşean a precizat că a împrumutat clubul cu 150.000 de euro la rugămintea primarului Iaşului, Gheorghe Nichita, care este şi preşedintele de onoare al Politehnicii Iaşi: "Primarul Gheorghe Nichita m-a rugat personal să împrumut clubul cu această sumă, spunându-mi că garantează persoanal că-mi voi primi înapoi banii. Nu poate spune domnul primar că nu a ştiut de acest împrumut şi nici nu poate da vina pe fostul preşedinte al clubului, Sorin Boca. Primarul Nichita m-a rugat atunci să împrumut clubul şi tot el trebuie să-mi dea banii înapoi!".

Vicepreşedintele clubului Poli Iaşi, Pavel Hodea, a declarat că va discuta cu acţionarii grupării pentru ca datoria către Zapodeanu să fie plătită cât mai curând. "O să discut cu acţionarii şi în cel mai scurt timp o să-i achităm datoria lui Zapodeanu, pentru că aşa este normal", a afirmat Hodea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici