Zapodeanu: Vreau să mai aduc patru jucători africani la Poli Iaşi

Unul dintre investitorii clubului Poli Iaşi, Ion Zapodeanu, a declarat, marţi, că doreşte să mai aducă încă patru jucători africani la gruparea din dealul Copoului, după achiziţionarea atacantului senegalez Mohamed Manga.

3 afișări
Imaginea articolului Zapodeanu: Vreau să mai aduc patru jucători africani la Poli Iaşi

Zapodeanu: Vreau să mai aduc patru jucători africani la Poli Iaşi

"Manga a plecat în Franţa să-şi aducă actele de transfer. Dacă primul african i-a lăsat o impresie bună antrenorului Ionuţ Popa, prin intermediul impresarului francez cu care colaborez vor mai ajunge în zilele următoare la echipă alţi patru fotbalişti. Vă garantez că toţi sunt valoroşi, peste nivelul celor care joacă acum la Poli. Venirea fotbaliştilor de culoare nu va afecta în niciun fel bugetul Politehnicii, deoarece eu voi achita tot ce ţine de venirea lor în Copou. Iar dacă sunt buni, nu văd de ce nu i-am lua. Poate venirea lor aduce o schimbare în bine a echipei“, a declarat Zapodeanu.

Atacantul senegalez Mohamed Manga a semnat, luni, un contract pe trei ani cu Poli Iaşi, a declarat preşedintele Sorin Boca, precizând, însă, că acordul va putea fi reziliat în iarnă, dacă jucătorul nu va da satisfacţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici