Zlatko Dalic este noul selecţioner al Croaţiei

Croaţia a remizat vineri cu Finlanda în preliminariile pentru Campionatul Mondial, scor 1-1, rezultat în urma căruia selecţionerul Ante Cacic a fost demis.

299 afișări
Imaginea articolului Zlatko Dalic este noul selecţioner al Croaţiei

Zlatko Dalic este noul selecţioner al Croaţiei

Noul antrenor al echipei naţionale este Zlatko Dalic. Tehnicianul în vârstă de 50 ani a pregătit, din 2010, numai echipe din ţările arabe, printre care Al Faisaly, Al Hilal şi Al Ain. Înainte de a părăsi Europa a mai antrenat formaţiile Varteks, Rijeka, Dinamo Tirana şi Slaven Belupo.

Croaţia va juca luni meciul decisiv pentru calificarea la Campionatul Mondial, la Kiev, în compania Ucrainei. După egalul cu Finlanda, Islanda a profitat şi a devenit noul lider al grupei. Croaţia se află la egalitate cu Ucraina, ambele având 17 puncte. Islanda va juca cu Kosovo pe teren propriu, iar în cazul unei victorii va merge direct la turneul final din 2018. Învingătoarea dintre Ucraina şi Croaţia va merge, cel mai probabil, la baraj. În caz de egalitate, Croaţia se califică mai departe, în dauna Ucrainei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici