Zotta: Peseiro şi echipa sunt susţinuţi în totalitate de conducere

Directorul general Constantin Zotta a afirmat că acţionarul FC Rapid, George Copos, a fost prezent, duminică, la antrenamentul de dimineaţă al echipei de la Pro Rapid şi le-a transmis jucătorilor şi antrenorului Jose Peseiro că au "susţinerea totală" a conducerii clubului.

10 afișări
Imaginea articolului Zotta: Peseiro şi echipa sunt susţinuţi în totalitate de conducere

Zotta: Peseiro şi echipa sunt susţinuţi în totalitate de conducere (Imagine: Mediafax Foto)

"Domnul Copos a fost la antrenament şi a discutat cu băieţii şi cu Jose Peseiro şi le-a transmis că au susţinerea totală a conducerii", a declarat Zotta.

"De asemenea, domnul Taher mi-a spus să transmit mai departe faptul că îl susţine în totalitate pe Jose Peseiro şi echipa. Este un proiect pe trei ani şi acesta e doar începutul. Nu putem ceda, nu putem renunţa la un proiect după unul, două sau trei meciuri pierdute. Nu există o criză la Rapid. E adevărat că nu suntem mulţumiţi de ultimele rezultate, dar, repet, e un proiect de lungă durată. Nu-l vom da afară pe Peseiro timp de trei ani de zile", a adăugat Zotta, care a precizat că jucătorii nu au primele blocate din cauza înfrângerilor din ultimele partide.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici