”A fost dureros, însă acum mă simt bine. Acum, nimeni nu mai poate râde de noi”. O dereglare hormonală le-a transformat viaţa într-un coşmar - VIDEO

Trei fraţi care trăiau un coşmar din cauza unei boli genetice rare, ce a declanşat dezvoltarea anormală a sânilor, au acum o viaţă normală, după ce au fost supuşi unor intervenţii chirurgicale. Fraţii Ramirez, din Republica Dominicană, spun că sunt ”foarte fericiţi”, pentru că nu vor mai fi ţinta umilinţelor, aşa cum s-a întâmplat de-a lungul anilor.

7239 afișări
Imaginea articolului ”A fost dureros, însă acum mă simt bine. Acum, nimeni nu mai poate râde de noi”. O dereglare hormonală le-a transformat viaţa într-un coşmar - VIDEO

”A fost dureros, însă acum mă simt bine. Acum, nimeni nu mai poate râde de noi”. O dereglare hormonală le-a transformat viaţa într-un coşmar (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Situaţia fraţilor a trezit interesul atunci când tatăl acestora, Felipe, a cerut ajutorul specialiştilor printr-un post local de televiziune, scrie Daily Mail.

Băieţii au fost părăsiţi de mamă, când erau mici, iar tatăl lor, un simplu muncitor, nu ar fi avut niciodată banii necesari pentru intervenţiile chirurgicale de îndepărtare a sânilor.

Apelul bărbatului a fost auzit de medicii de la spitalul Marcelino Velez Santana, iar directorul instituţiei, Pedro Antonio Delgado, a decis să suporte cheltuielile necesare.

"A fost dureros, însă acum mă simt bine. Acum, nimeni nu mai poate râde de noi", a declarat Yeuri, fratele cel mai mare, în vârstă de 17 ani, după efectuarea intervenţiei.

Ceilalţi doi fraţi aveau 12, respectiv 11 ani.

"Acum, sunt şi ei băieţi normali. Nu speram niciodată că vor putea fi operaţi. Nu aş fi avut niciodată banii necesari. Mulţumesc tuturor celor care ne-au ajutat", a mai declarat Felipe Ramirez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici