AFRODIZIACUL MINUNE: Alimentul surprinzător care ar putea ameliora viaţa sexuală

Oamenii de ştiinţă americani au constatat, cu ocazia unor teste de laborator pe animale, că iaurtul cu vanilie poate avea efecte stimulante asupra libidoului.

3222 afișări
Imaginea articolului AFRODIZIACUL MINUNE: Alimentul surprinzător care ar putea ameliora viaţa sexuală

AFRODIZIACUL MINUNE: Alimentul surprinzător care ar putea ameliora viaţa sexuală

Astfel, savanţii de la prestigiosul Massachusetts Institute of Technology (MIT) din Statele Unite ale Americii au constatat cu surprindere că acest produs ameliorează activitatea sexuală a şoarecilor, informează lefigaro.fr.

Studiul, publicat în Scientific American, a fost coordonat de specialista în biologia cancerului Susan Erdman şi geneticianul Eric Alm. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât savanţii americani au făcut această descoperire în timp ce urmăreau cu totul alte aspecte ale experimentului - impactul pe care îl are asupra obezităţii o suplimentare cu faimosul iaurt cu vanilie, pe durata unui regim care imita caracteristicile "junk-food": bogat în grăsime, sărac în fibre şi în nutrimente.

Mai întâi, cercetătorii au remarcat părul mult mai strălucitor şi de 10 ori mai bogat (ca densitate) al şoarecilor hrăniţi cu acest tip de iaurt. Ei au remarcat că şoarecii masculi aveau, graţie acestui desert, testicule cu până la 15% mai mari decât cei care consumau junk-food şi cu 5% mai mari decât cei care urmau un regim normal dar fără iaurt.

Şoarecii din primul grup îşi fecundau partenerele mai repede şi cu o rată de succes mai mare (un număr de pui mai mare). De altfel, femelele din acest grup aveau la rândul lor pui mai mari şi înţărcaţi mai repede, în comparaţie cu femelele care nu primeau iaurt cu vanilie.

Toate aceste constatări nu sunt deloc anecdotice, întrucât o echipă de cercetători de la Universitatea Harvard a evidenţiat deja, la oameni, o ameliorare a calităţii spermei, indusă de consumul de iaurturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici