Află cum a slăbit o femeie 32 de kilograme într-un an învăţând să gătească sănătos

În urmă cu un an, Claire Richards, o britanică în vârstă de 33 de ani, cântărea 95 de kilograme. S-a îngrăşat în timpul sarcinii, susţine femeia. "Prin aceeaşi situaţie am trecut şi la prima naştere. Eram conştientă de felul în care arătam, dar am preferat ca, pe timpul sarcinii şi al alăptatului, să nu îmi modific într-un mod drastic dieta pentru a nu afecta sănătatea copiilor", povesteşte Richards.

359 afișări
Imaginea articolului Află cum a slăbit o femeie 32 de kilograme într-un an învăţând să gătească sănătos

Află cum a slăbit o femeie 32 de kilograme într-un an învăţând să gătească sănătos

Sătulă de fizicul său deloc agreabil, britanica a apelat la un medic nutriţionist şi la un antrenor de fitness pentru a-şi redobândi silueta.

Cei doi au ajutat-o să îşi reorganizeze total stilul de viaţă, astfel încât, după 12 luni, britanica a topit 32 de kilograme.

Dietă de până-n 1.500 de kilocalorii

"Pentru că nu mi-a plăcut şi nu mi-am dorit să fiu toată viaţa obeză, am început dieta imediat după ce am terminat cu alăptatul. În primul rând mi-am redus kilocaloriile din farfurie. Nu depăşeam 1.500 de kilocalorii pe zi, deşi înainte regimul zilnic ajungea până la 5.500 de kilocalorii. Am renunţat la toate obiceiurile nesănătoase în privinţa alimentaţiei şi am învăţat să gătesc sănătos", precizează Claire Richards.

Citeşte mai multe despre cum a slăbit o femeie 32 de kilograme într-un an învăţând să gătească sănătos pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici