Alege cel mai potrivit calmant pentru durerea ta

Durere de cap, durere menstruală, migrena, durere de stomac. Ce calmant este cel mai potrivit pentru a înlătura durerea de care suferi?

616 afișări
Imaginea articolului Alege cel mai potrivit calmant pentru durerea ta

Alege cel mai potrivit calmant pentru durerea ta (Imagine: Viorel Dudau/Mediafax Foto)

1. Dureri de cap, febră

Cel mai potrivit medicament este aspirina. Cel mai vechi remediu împotriva durerilor, patentat în 1900 de compania Bayer, se spune ca poate preveni atacul cardiac întrucat subţiază sângele.

2. Artrită, dureri musculare

În acest caz, cel mai potrivit medicament este ibuprofenul. Nu-l luaţi pe stomacul gol pentru că irită mucoasa stomacală.

Citeşte mai multe despre medicamentele indicate pentru diverse tipuri de dureri pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici